Oro och Ångest

Oro och Ångest beskrivs ibland som en modern folksjukdom. Ångest kan bero på många saker så alla ångestbehandlingar börjar med att vi gör en gemensam analys av ångestproblemet. Därefter gör vi en behandlingsplan. 

Den vanligaste formen av ångest är en överdriven och svårkontrollerad oro (Generaliserat ångest syndrom). Ångest kan också visa sig  i sociala situationer form av rädsla för att uppfattas som konstig eller annorlunda. Panikattacker är något som många har upplevt och kan utvecklas dessa till något personen är rädd och oroar sig för (Paniksyndrom). Det finns fler varianter på psykisk ohälsa relaterat till ångest som t.ex. tvångstankar och beteenden (OCD). 

På Sund Psykologi har vi rätt kompetens för att erbjuda dig råd och bot.Hjälp att komma vidare

Kontakta oss för rådgivning

Tror du att du lider av Oro eller Ångest och känner att du behöver prata med en Psykolog? Vi erbjuder en av vårdens mest effektiva behandlingsmetoder och sätter det individuella behovet i centrum.

Kontakt

Träffa vår psykolog i Malmö, Lund eller Kristianstad.

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Vi är experter på behandling av psykisk ohälsa. Mottagningen finns i Malmö och vi kommer under 2018 att öppna i Lund och Kristianstad.