Oro och Ångest

Oro och ångest beskrivs ibland som moderna folksjukdomar. Ångest kan bero på många saker så alla ångestbehandlingar börjar med att vi gör en gemensam analys av ångestproblemet. Därefter gör vi en behandlingsplan. 

Den vanligaste formen av ångest är en överdriven och svårkontrollerad oro (Generaliserat ångest syndrom). Ångest kan också visa sig  i sociala situationer i form av rädsla för att uppfattas som konstig eller annorlunda (Social fobi). Panikattacker är något som många har upplevt och kan utvecklas till något personen är rädd och oroar sig för (Paniksyndrom). Det finns fler varianter på psykisk ohälsa relaterat till ångest som t.ex. tvångstankar och beteenden (Tvångssyndrom/OCD). 

På Sund Psykologi har vi rätt kompetens för att erbjuda dig råd och bot.Hjälp att komma vidare

Kontakta oss för rådgivning

Tror du att du lider av oro eller ångest och känner att du behöver prata med en psykolog? Vi erbjuder vårdens mest effektiva behandlingsmetoder som t.ex. Metakognitiv terapi vid GAD, KBT vid paniksyndrom och social fobi och mycket mer.  Hör av dig till oss, tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst.

Kontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Mottagningarna finns i Malmö och Lund.