Om Företaget

Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa. Det skall vara lätt att kontakta oss och du kan räkna med ett gott bemötande och att vi svarar på dina frågor direkt. Hos Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad psykolog som är expert på behandling av psykisk ohälsa. 

Våra mottagningar är centralt belägna i Malmö och Lund. På mottagningen i Malmö finner ni vår administration där Anders tar emot era samtal, besvarar era frågor och gör allt för att verksamheten skall flyta på.

Under de senaste åren har mottagningarna vuxit både till storlek och antalet medarbetare. Vi är idag totalt 10 psykologer, våra vårdsystem har utvecklats för att få bättre tillgänglighet och kvalitet samt underlätta administrationen. Det är ett prioriterat mål att psykologerna skall fokusera på patienter istället för icke-nödvändig administration. Är du leg. psykolog med grundutbildning i KBT och tycker Sund låter som en intressant arbetsplats, tveka inte att lämna in en spontanansökan.

Psykologerna på Sund Psykologi kännetecknas av en hög grad av professionalism genom att de tar hjälp av varandra när det behövs och kontinuerligt utvecklar sin kompetens. Sund Psykologi har en handledningsplan som leds av skickliga handledare och som naturligtivs fokuserar på de främsta metoderna inom psykoterapi.

2020 har fortsatt i samma spår för att ge en riktigt bra vård. Vi är stolta över att vår verksamhet fortsatt att växa och samtidigt har blivit en säkrare och effektivare mottagning trots pandemin. Ett viktigt bidrag 2020 är att vi utvärderat väntetiderna i vården, för att faktiskt veta hur länga patienter får vänta på att få träffa psykolog i vårdval psykoterapi och vad vi kan göra för att minska väntetider och risker. Kontakta verksamhetschefen om du vill veta mer.

Våra patienter och samverkanspartners kan förvänta sig att vi gör allt vi kan för att utveckla vården för ännu bättre resultat 2021, bland annat är vår ambition att mäta vårdresultat för alla som går i behandling hos oss.

/ Christian Fahlén, leg. psykolog och verksamhetschef

E-post: christianfahlen@sundpsykologi.seKontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Vi är experter på behandling av psykisk ohälsa. Mottagningarna finns i Malmö och Lund