Stress

Stress och Utmattning

Stress- och utmattningsbesvär kommer i flera former. Kärnsymtomen är oftast trötthet och kognitiva symtom, alltså en konkret fysisk upplevelse. Det en är en vanlig uppfattning att den utmattade behöver vila. Det är till viss del sant men motsatsen till stress är faktiskt återhämtning och då behövs även en aktiv återhämtning. Stressrelaterade besvär är inte nödvändigtvis psykiska  men det är vanligt att den stressade eller utmattade utvecklar depression, oro eller ångest. Stress och utmattning är många gånger inte så svåra att behandla men det tar mer tid och tålamod än vad många tror. På Sund Psykologi har vi hjälpt många att lära sig hantera stress och återhämta sig från utmattning.

Hjälp att komma vidare

Kontakta oss för rådgivning

Tror du att du lider av Stress och känner att du behöver prata med en Psykolog? Vi erbjuder en av vårdens mest effektiva behandlingsmetoder och sätter det individuella behovet i centrum.

Kontakt

Träffa vår psykolog i Malmö, Lund eller Kristianstad.

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Vi är experter på behandling av psykisk ohälsa. Mottagningen finns i Malmö och vi kommer under 2018 att öppna i Lund och Kristianstad.