Söker du oss privat får du träffa våra mest erfarna och skickliga behandlare. Du erbjuds bedömningstid inom en vecka och behandling påbörjas omgående. För att säkerställa korrekt behandling och resultat har behandlande psykolog tillgång till ett team av erfarna kollegor som kan bistå så behandling utförs enligt de principer som forskning menar har störst effekt. Vi utvärderar löpande dina framsteg och resultatet på måendet med hjälp av formulär. Privat behandling ger vår organisation större frihet att själv styra behandlingsprocessen och därmed optimera vår egen insats och ditt resultat.

För företag och deras anställda skräddarsyr vi lösningar enligt samma principer som till privatbetalande. Vi kan KBT och mycket mer. Formulera era problem så ger vi er en lösning.


Intresserad av Metakognitiv terapi via video?

Prislista privat

Vi arbetar med effektiva metoder där en behandling normalt varar 8-13 gånger. Ett privatsamtal styrs av ditt behov och varar 45-60 minuter. Längre samtal ger kortare behandlingstid vid t.ex. MCT.

* Leg. psykolog - 1450kr per besök

* MCT via video - Leg. psykolog, dokumenterad utbildning i MCT 1450kr per besök


Prislista företag

Vi erbjuder skickliga psykologer som arbetar med effektiva och evidensbaserade metoder och skapar på så vis värde för ditt företag. Efter bedömning får uppdragsgivaren ett förslag på överenskommelse som godkänns innan behandlingsstart.

För enskild behandling eller för enskild medarbetare tar vi 1450kr exkl. moms per besök

Kontakta verksamhetschefen för mer information, christianfahlen@sundpsykologi.se.

Metakognitiv terapi via video

Du kan söka oss privat för metakognitiv terapi via video. Du får då träffa en psykolog med formell utbildning i MCT via MCT-institute (2 år för att bli certifierad level 1). Vi erbjuder bedömningssamtal inom en vecka, påbörjad behandling veckan därpå och kontinuerliga träffar en gång i veckan därefter. I forskning har MCT visat sig ha unikt god effekt vid generaliserad ångest/oro och liknande problem på endast ca 10 tillfällen. Vi arbetar systematiskt genom handledning, checklistor och kollegial uppföljning för att säkerställa att våra MCT-behandlingar har ett optimalt innehåll. Är du intresserad av MCT via video kan du kontakt oss och be att någon av MCT-terapeuterna kontaktar dig för att ta ställning till om MCT är lämpligt i ditt fall.

Kontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Mottagningarna finns i Malmö och Lund.